Portfolio schilderijen

Leuk dat je een bezoek brengt op mijn portfolio pagina. In dit portfolio vindt je een overzicht van mijn werken waar met heel veel aandacht; overgave en passie aan gewerkt is. Mocht je graag meer willen weten over een werk of  er een vraag over hebben, neem dan contact op. Ik hoor graag van je! |  Surrealistische schilderijen op paneel

It's Spring Dear Deer Paneel 120x120cm
Foxy Fox Paneel 105x105cm
peculiar peacock Paneel 100x160

Ontdek de surrealistische wereld van mijn bloemendieren. Ieder werk is uniek  en gemaakt met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze schilderijen zijn een sieraad voor elke ruimte in je huis, praktijk of op kantoor.

Elk schilderij vertelt zijn eigen verhaal en neemt je mee op een reis door een wereld die je niet eerder hebt gezien. Met de heldere kleuren en stijl  ben je in het bezit van een uniek en bijzonder item.

Wordt eigenaar van je eigen bloemenschepsel muurobject en voeg een vleugje originaliteit en surrealistische schoonheid toe aan jouw interieur!

 
 
 

|   Surrealistische portretten op doek & textiel

 
Lot(t) on a Flower Katoen 60x90cm
Mr. Nik & Dragons Linnen 60x80cm
Fay & Unicorn Paneel 90x90cm
Mr.Bobo and a Dodo Linnen 60x80
Prins Bow & Dragon linnen70x100cm

Fascinerende schilderijen met surrealistische portretten! Betreed een rijk van buitengewone verbeelding, waar realiteit en droom samensmelten in kunstzinnige taferelen. Ontdek portretten die je zintuigen prikkelen en je verbeelding laten ontwaken.

Elk surrealistisch portret is een uniek werk op zich, gecreëerd met liefde en doordrenkt van betekenis. Duik in de diepte van je eigen gedachten terwijl je wordt meegevoerd naar mysterieuze werelden en betoverende verhalen. Laat je ogen dwalen over de details en onthul de verborgen symboliek.

Of je nu een kunstliefhebber, verzamelaar of gewoon op zoek bent naar iets unieks, deze surrealistische portretten zullen ongetwijfeld een gevoel oproepen in de ruimte. Laat je gasten versteld staan ​​en prikkel hun nieuwsgierigheid met deze artistieke kunstwerken die je imagery voeden.

Deze surrealistische portretten zijn niet alleen visueel betoverend, maar dragen ook een diepere boodschap met zich mee. Ze nodigen je uit om na te denken over de complexiteit van de menselijke geest, de grenzen van de realiteit en de magie van het onbekende. Laat deze kunstwerken je inspireren, uitdagen en je doen verwonderen over de mysteries van het leven.

Aarzel niet langer en geef jezelf de kans om een ​​deel van deze surrealistische reis te worden. Elk portret is met liefde en passie gemaakt, klaar om een ​​bijzondere plek in je hart en interieur te veroveren. Neem nu een kijkje in de collectie en laat je meevoeren in surrealisme. Verrijk je leven met kunst die verder gaat dan de grenzen van de werkelijkheid.


|   Realistische schilderijen op doek (ingelijst)

Luna Acryl op doek 60x60 (framed)
Roxy 30x30 katoen - achtergrond bladmetaal
 
Soap bubble 40x60 in upcycled lijst
FLY Upcycled
 
 

|   Realistische portretten en schilderijen op paneel

Kurt Cobain It's better to burn out than fade away - paneel 60x100
 
Amy Winehouse My tears dry on there own
Koi Paneel 70x90
 

Treed binnen in de realiteit van realistische airbrush schilderijen en portretten op paneel, geef je interieur een ongeëvenaarde artistieke flair! Met de fijnste penseelstreken; airbrushtechniekenen een ongeëvenaard oog voor detail, ontstaan de werken die tot leven komen op het paneel. Elk schilderij triggert een emotie en laat je een diepe verbinding voelen met het afgebeelde onderwerp. Bovendien zijn deze schilderijen niet alleen esthetisch verrassend, maar ook van de hoogste kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je kunstwerk zijn schoonheid behoudt en generaties lang meegaat. Of je nu je huis wilt verfraaien, een uniek cadeau wilt geven of je collectie wilt uitbreiden, deze realistische airbrush schilderijen en portretten op paneel of doek zijn een goede keus. Kom en ontdek de verfijning en schoonheid van deze kunstwerken en laat je inspireren door hun tijdloze charme. Wacht niet langer! Transformeer je leefruimte met een meesterwerk van realistische airbrush kunst.Geometrealistische op doek

Ram katoen doek 30x30
Stier katoen doek 30x30

Kunst gecombineerd in geometrische en realistische vorm! Laat je verbeelding de vrije loop en word betoverd door de prachtige collectie van een samensmelting met geometrische en realistische elementen. Deze originele werken brengen een perfecte balans tussen verfijning en abstractie, waardoor ze een tijdloze schoonheid uitstralen. Een creatieve visie wordt omgezet in werkelijkheid. Of je nu een modern interieur hebt dat schreeuwt om een statement piece of een klassieke inrichting die vraagt om een vleugje eigentijds design. deze schilderijen passen daar zeker bij.Deze kunstwerken zijn zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en harmonie over te brengen. De perfecte symmetrie van strakkelijnen zorgt voor een gevoel van orde en evenwicht, terwijl de realistische elementen een gevoel van herkenning en verbinding creëren. Het resultaat is een doek dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een diepere betekenis en emotie oproept.Haal vandaag nog een stukje kunst in huis dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Of het nu gaat om een gewaagde kleurrijke creatie of een ingetogen monochroom stuk, de collectie biedt voor elk wat wils. Elk schilderij is een uniek en waardevol bezit dat je dagelijks zal inspireren en verrassen.Wacht niet langer en geef jouw interieur een kunstzinnige make-over met een prachtige geometrische met realistisch gecombineerd schilderij. Kom op afspraak naar de studio of check de online collectie om jouw perfecte kunstwerk te vinden. Neem een stap in de wereld van artistieke verfijning en maak je interieur compleet met een meesterwerk van geometrie en realisme!


Fotokunst op acrylglas

lovely Lion photoart Acrylglas 60x60

Foto & fantasie vormen samen deze kunstcreaties met bijzondere schepsels.
Een unieke collectie waar elk kunstwerk een moment van verwondering geeft.

Fotokunst op acrylglas. Schilderijen met flora creaturen zijn een viering van de schoonheid van de natuur en mijn verbeeldingskracht. Elk beeld roept een gevoel van harmonie en sereniteit op, waardoor het een warme aanvulling is voor de ruimte waar het wordt geplaatst.

Of u nu op zoek bent naar een statementstuk voor uw interieur of een uniek cadeau voor een speciaal iemand, fotokunst schilderijen bieden iets buitengewoons voor elke kunstliefhebber.

Laat je betoveren door de schoonheid van fantasie en de natuur en de daaruit geboren magische beesten, met deze collectie van fotokunst. Ontdek je favoriete stuk vandaag nog en breng magie in jouw leven.Street art gëinspireerd gecombineerd met goud bladmetaal.

Buiten de lijntjes kleuren en voorbij de vaste kaders denken kan juist dat brengen wat niet wordt verwacht maar je wel verrast. 

Bloem op doek 30x30
Techniek:  Airbrush; vergulden; schetsen
Materialen: Acrylinkt; acrylstiften; fineliners; Bladmetaal goud.


Ingelijst in blankhouten baklijst