Portret op doek of paneel?! 

Op zoek naar een portret van jezelf,  familie of je huisdier.

Een uniek en persoonlijk portretschilderij dat de essentie van jou of je dierbaren vastlegt? Ik streef ernaar om emotie, karakter en schoonheid vast te leggen in elk schilderij dat ik maak. 

Neem vrijblijvend contact op.

Of het nu gaat om een portret of schilderij naar wens, ik hoor graag jouw wensen.

Ook geef ik graag extra informatie of een prijsopgaaf  en beantwoordt al je vragen.


Ik maak voor mijn schilderijen alleen gebruik van de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je kunstwerk zijn schoonheid behoudt en generaties lang meegaat laat je betoveren door de tijdloze charme.

Verfraai je leefruimte met een wanddecoratie van sur- of realistische airbrush kunst. Neem vandaag nog contact op en laat je droombeeld tot leven brengen. 

Jouw unieke kunstwerk wacht op je!

Airbrush schilderijen en portretten geven je de mogelijkheid om je dierbaarste momenten en geliefden vast te leggen in een tijdloos kunstwerk. 

Portret in opdracht zwart/wit Airbrush op doek


Mijn portfolio omvat een verscheidenheid aan portretschilderijen, variërend van sur- tot realistisch portretten en zelfs huisdierportretten. Elk schilderij wordt met zorg en toewijding gemaakt, gebruikmakend van mooie materialen en technieken om een blijvend kunstwerk te creëren dat generaties lang zal worden gekoesterd.

Of je nu op zoek bent naar een portret voor jezelf, je geliefde, je familie of je huisdier, ik werk nauw met je samen om je visie tot leven te brengen.

Neem een kijkje in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn stijl. Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een op maat gemaakt portretschilderij, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een prachtig kunstwerk te creëren dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Studio-Ballon - Waar elk portret een verhaal vertelt.