OPBLAASFIGUREN

Opblaasfiguren zijn er in diverse maten en uitvoeringen. De figuren worden geleverd in transport tas met alle bijbehorende materialen en incl. opzet beschrijving. De poppen zijn zeer makkelijk op te zetten en weer af te breken.

Huur prijzen zijn  incl. avond voor huur dag ophalen en dag na huur dag in de avond retourneren, zodat u op DE DAG er geen omkijken naar heeft. Wil je het figuur graag langer laten staan? Voor langere huur termijnen gelden speciale aanbiedingen!!

Maak Je Evenement Onvergetelijk Met Onze Opblaasfiguren Verhuurservice

Wil je je volgende evenement of feest laten opvallen? Ontdek de blikvanger van opblaasfiguren met onze uitgebreide verhuurservice! Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement of buurtbijeenkomst organiseert, onze opblaasfiguren & skytubes voegen gegarandeerd een element van plezier en fungeren als opvallende blikvanger.

Waarom Kiezen Voor Opblaasfiguren?

  1. Trek De Aandacht: Onze opblaasfiguren zijn groots, kleurrijk en opvallend. Ze trekken onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers en creëren een feestelijke sfeer voor elk evenement.

  2. Veelzijdigheid: Of je nu kiest voor een opblaasbare Abraham of Sarah, een gigantische bruidspaar of een schattige gigantische baby, onze verhuurservice biedt een breed scala aan opblaasfiguren om uit te kiezen. Er is voor elk thema en elke gelegenheid wel iets te vinden.

  3. Eenvoudige Installatie: Onze opblaasfiguren zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. Met eenvoudige instructies en alle benodigde materialen inbegrepen, is het opzetten van een indrukwekkende opblaasbare decoratie een fluitje van een cent.

Waarom Kiezen Voor Onze Verhuurservice?

  1. Kwaliteit: Wij bieden alleen opblaasfiguren van de hoogste kwaliteit die zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

  2. Betaalbaarheid: Onze verhuurprijzen zijn betaalbaar en transparant, zonder verborgen kosten. We begrijpen het belang van het werken binnen een budget en streven ernaar om onze klanten de beste waarde te bieden.

  3. Gemak: Van het plaatsen van je bestelling tot het leveren en ophalen van de opblaasfiguren, onze verhuurservice brengt je gemak. 

Hoe Bestel Je?

Het bestellen van opblaasfiguren voor je evenement is eenvoudig. Bekijk gewoon door ons assortiment, kies de opblaasfiguren die bij jouw thema passen, geef ons de gewenste huurperiode door en wij plaatsen je bestelling in de planning. Studio-Ballon staat klaar om je te helpen bij eventuele vragen en om ervoor te zorgen dat je evenement een groot succes wordt.

Maak Je Evenement Onvergetelijk Met Onze Opblaasfiguren Verhuurservice!

Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsevenement organiseert of een speciale gelegenheid markeert, onze opblaasfiguren vestigen gegarandeerd de aandacht erop. Neem vandaag nog contact met ons op om je opblaasfiguren te reserveren en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!


In ons assortiment: 

Opblaasbare Sarah
Opblaasbare Abraham 

Opblaasbare baby

Opblaasbaar bruidspaar
Opblaasbare champagnefles

Opblaas verkeersbord

Sky tubes in diverse kleuren


   


U vindt ons in Herpen (gemeente Oss) direct grenzend aan de A50 en naast Schaijk, Reek, Berghem en Ravenstein. Dankzij deze centrale ligging tussen Nijmegen,  Den Bosch en Eindhoven zijn wij goed te bereiken vanuit diverse regio's.